Sayfalar

10 Haziran 2016 Cuma

Marinette / Uğur Böceği



Siyah saçlı olmasına rağmen çoğu izleyici mavi saçlı diye tanımlar . Mavi büyük güzel gözleri vardır .  Soyadı animasyonun yapımını üstlenen üç animasyon şirketinden '' SK Broadband  ''  şirketinden gelmiştir . Adrien Agreste'ye aşıktır . 

Görüldüğü bölümler sırasıyla : Tüm Bölümler 

Kendisine aşık olanlar : Nathanel ( Şeytani Çizer ) , Nino ( Animan bölümünde aşık olmuştur ancak aynı bölümde Alya'ya aşık olduğunu fark eder ve Alya ile çıkmaya başlar . )

Dönüşümleri sırasıyla : Uğur Böceği / Ladybug

Dönüşüm nedeni : Paris kötü ellere düşmüştü . Büyük usta buna çare olarak Uğur böceği ve kara kedi mücevherlerini sahiplendirmek istiyordu . Bunun için fedakar iki kişi seçti . Marinette'nin yanından geçerken kendisine araba çarpacaktı ki Marinette yola atılıp onu kurtardı . Bu yüzden büyük usta çalışma masasına Uğur Böceği Küpelerinin bulunduğu kutuyu bıraktı . 



Uğur Böceğinin güçleri :

Şanslı Tılsım size o an gereken şanslı nesneleri verir . Ayrıca bir silahtır , hızlıca çevirdiğinizde bir kalkan olur . Bunların yanında kötülüğü arındırmayı sağlar .








'' Mucizevi Uğur Böceği ''



Uğur Böceği akumalanmış bir kötüyü yendiğinde , '' Şanslı Tılsım'ı '' sayesinde aldığı şanslı nesneyi havaya fırlatarak '' Mucizevi Uğur Böceği '' der . Bu sayede kötü adamın yola açtığı zararların üzerinden pembe neonlu uğur böceği enerjisi  geçer ve zararlar normala dönüşür .

Korecede Uğur Böceği  : '' Miraculous Ladybug '' demez . Şu şekilde fırlatır : '' Miraculous Healing Light '' yani '' Mucizevi Düzeltici Işık ! ''

Paylaşımı nasıl buldunuz ? Yorum olarak eklerseniz sevinirim .






2 yorum:

  1. Harika bilgiler ve 26. Bölüm tr dub yayınlasan iyi olur

    YanıtlaSil
  2. Harika bilgiler ve 26. Bölüm tr dub yayınlasan iyi olur

    YanıtlaSil